^ВГОРУ
29.02.2024 майстром в/н Щербак О.В. було проведено відкритий урок в/н на тему:«Приготування борщів. Приготування борщу українського».
27.02.2024 викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Ворона А.А., провела відкритий захід з професії «Електрозварник ручного зварювання» на тему: «ПОДОРОЖ У СВІТ ЗВАРЮВАННЯ».
23.02.2024 викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Лаврик Д.О., провела відкритий захід: "Сучасні світові кулінарні тренди"(в рамках тижня з професії). Дар'я Олександрівна продемонструвала глубину та високий рівень обізнаності в даній галузі.
22.02.2024 майстром в/н з професії «Кухар» Воскобойніковою Т.В., було проведено майстер-клас: «Нарізання квітів з солодкого перцю» (в рамках тижня з професії).
22.02.2024 майстер в/н Щербак О.В. провела відкритий захід на тему: "Страви української кухні" (в рамках тижня з професії).
21.02.2024 майстром в/н Воскобойніковою Т.В. було проведено відкритий урок в/н на тему:«Прості форми нарізування клубнеплодів»(в рамках тижня з професії).
20.02.2024 викладачем Нікуліною І.П. проведено відкритий урок з Всесвітньої історії за темою: «Латинська Америка».
16.02.2024 майстром в/н з професії «Кухар» Петровою О.П., було проведено майстер-клас: «Приготування та подача бутербродів» (в рамках тижня з професії).