^ВГОРУ

  • Лаборант хімічного аналізу
    Лаборант хімічного аналізу
    Детальніше...
  • Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...
  • Кухар
  • Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Детальніше...
  • Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Детальніше...
  • Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...


Головна сторінка
ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА ДО ВСТУПУ
ЗУ "Про освіту" ст.30
РОЗКЛАД УРОКІВ
КАРАТНИН 2021
Проведення навчальних занять на період карантину
Спеціальності
слюсар, електрозварник
муляр, електрозварник
кухар
лаборант хімічного аналізу
електромонтер
електрослюсар
Абітурієнту
Правила прийому
ОГОЛОШЕННЯ 2021
Дні відкритих дверей
Освітній процес
Методична робота ліцею
Олімпіади
ЗНО 2021
Графік проведення ОСНОВНОЇ СЕСІЇ ЗНО - 2021
Інформація учаснику ЗНО 2021
Контакти ХРЦОЯО
Перелік ВУЗів Харкова
Пробне ЗНО-2021
РЕЄСТРАЦІЯ на ПРОБНЕ ЗНО
Про нас
Бібліотека
Наша бібліотека
В світі моїх захоплень
НОВИНИ З БІБЛІОТЕКИ
Підручники онлайн
Про запобігання корупції
Звіт директора
2019/2020 н.р.
Виховна робота
Самоврядування
Національно-патріотичне виховання
Освітній проект «Виховний простір Харківщини»
ГУРТКИ
Державні закупівлі
Державні закупівлі 2020
Державні закупівлі 2021
Батькам
Поради психолога
#СтопБулінг
Дуальна освіта
ОХОРОНА ПРАЦІ
Нормативна база з охорони праці
Навчання працівників
Учням про охорону праці
Конкурс "Охорона праці очима дітей"
COVID-19: ЯК УБЕРЕГТИСЯ?
НАШІ КОНТАКТИ
тел(05747)5–31–44
факс (05747)5–31–69
E-MAIL:
 pr.zmiivenerg@ptukh.org.ua
НАША АДРЕСА :
індекс 63460
Харківська область
Зміївський район
смт. Слобожанське
вул. Спортивна 15-Б
Рыболовные катушки http://nachodki.ru/shop/okhota-turizm-rybalka/katushki.html на сайте nachodki.ru

КУХАР 

кухар 4–го розряду 

 

 

 

Знає:

  • види, властивості, ознаки доброякісності, кулінарне призначення, особливості обробки овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів.

 

  • рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів української кухні; оформлення готових страв; правила підбору посуду та подачі різних груп страв. 

 

 

 

Уміє: 

 

  • готувати страви та кулінарні вироби із застосуванням теплової кулінарної обробки; готувати холодні страви та закуски, соуси; готувати другі страви з м'яса, риби, овочів у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді.
  • готувати гарячі та холодні напої, солодкі страви, прісне, здобне, дріжджове тісто, випікати з нього вироби; подавати готові страви.