^ВГОРУ

  • Лаборант хімічного аналізу
    Лаборант хімічного аналізу
    Детальніше...
  • Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...
  • Кухар
  • Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Детальніше...
  • Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Детальніше...
  • Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...


Головна сторінка
ЗУ "Про освіту" ст.30
РОЗКЛАД УРОКІВ
КАРАТНИН 2020
Проведення навчальних занять на період карантину
Спеціальності
слюсар, електрозварник
муляр, електрозварник
кухар
лаборант хімічного аналізу
електромонтер
електрослюсар
Абітурієнту
Правила прийому
ОГОЛОШЕННЯ 2020
Освітній процес
Методична робота ліцею
Олімпіади
ЗНО 2020
Графік проведення ОСНОВНОЇ СЕСІЇ ЗНО - 2020
Інформація учаснику ЗНО 2020
ОГОЛОШЕННЯ
Контакти ХРЦОЯО
Перелік ВУЗів Харкова
Пробне ЗНО-2020
ОСОБЛИВОСТІ
ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО
РЕЄСТРАЦІЯ на ПРОБНЕ ЗНО
Про нас
Бібліотека
Наша бібліотека
В світі моїх захоплень
НОВИНИ З БІБЛІОТЕКИ
Підручники онлайн
Про запобігання корупції
Звіт директора
2018/2019 н.р.
Виховна робота
Самоврядування
Національно-патріотичне виховання
Освітній проект «Виховний простір Харківщини»
ГУРТКИ
Державні закупівлі
Державні закупівлі 2020
Батькам
Поради психолога
#СтопБулінг
Дуальна освіта
НАШІ КОНТАКТИ
тел(05747)5–31–44
факс (05747)5–31–69
E-MAIL:
 pr.zmiivenerg@ptukh.org.ua
НАША АДРЕСА :
індекс 63460
Харківська область
Зміївський район
смт. Слобожанське
вул. Спортивна 15-Б
Рыболовные катушки http://nachodki.ru/shop/okhota-turizm-rybalka/katushki.html на сайте nachodki.ru

КУХАР 

кухар 4–го розряду 

 

 

 

Знає:

  • види, властивості, ознаки доброякісності, кулінарне призначення, особливості обробки овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів.

 

  • рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів української кухні; оформлення готових страв; правила підбору посуду та подачі різних груп страв. 

 

 

 

Уміє: 

 

  • готувати страви та кулінарні вироби із застосуванням теплової кулінарної обробки; готувати холодні страви та закуски, соуси; готувати другі страви з м'яса, риби, овочів у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді.
  • готувати гарячі та холодні напої, солодкі страви, прісне, здобне, дріжджове тісто, випікати з нього вироби; подавати готові страви.