^ВГОРУ

  • Лаборант хімічного аналізу
    Лаборант хімічного аналізу
    Детальніше...
  • Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...
  • Кухар
  • Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Детальніше...
  • Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Детальніше...
  • Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...


Головна сторінка
ЗУ "Про освіту" ст.30
РОЗКЛАД УРОКІВ
Розклад уроків 2023/2024 н.р.
Проведення навчальних занять на період карантину
Спеціальності
слюсар, електрозварник
муляр, електрозварник
кухар
лаборант хімічного аналізу
електромонтер
електрослюсар
Абітурієнту
Правила прийому
ОГОЛОШЕННЯ 2023
Дні відкритих дверей
Освітній процес
Методична робота ліцею
Підвищення професійного рівня і педагогічної та фахової майстерності педагогічних працівників
Методична робота
Увага КІР
Олімпіади
ЗНО-2022
Графік проведення ОСНОВНОЇ СЕСІЇ ЗНО-2022
Календар ЗНО 2019
ПОРАДИ БАТЬКАМ учасників ЗНО
Інформація учаснику ЗНО-2022
ОГОЛОШЕННЯ
Нормативні документи щодо ЗНО 2017
Контакти ХРЦОЯО
Перелік ВУЗів Харкова
ІНФОРМАЦІЯ УЧАСНИКУ ЗНО-2018
Пробне ЗНО-2017
Пробне ЗНО-2022
ОСОБЛИВОСТІ
ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО
РЕЄСТРАЦІЯ на ПРОБНЕ ЗНО
ЗНО у формі НМТ 2023
Про нас
Бібліотека
Наша бібліотека
В світі моїх захоплень
НОВИНИ З БІБЛІОТЕКИ
Підручники онлайн
Вибір підручників
Про запобігання корупції
Звіт директора
2022/2023 н.р.
Виховна робота
Самоврядування
Національно-патріотичне виховання
ГУРТКИ
Державні закупівлі
Державні закупівлі 2020
Державні закупівлі 2021
Державні закупівлі 2022
Психологічна служба
Поради психолога
Робота психологічної служби
#СтопБулінг
Дуальна освіта
ОХОРОНА ПРАЦІ
Нормативна база з охорони праці
Навчання працівників
Учням про охорону праці
Конкурс "Охорона праці очима дітей"
COVID-19: ЯК УБЕРЕГТИСЯ?
ПРУ
Міна безпека
Інструктажі для учнів
Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти
Атестація педагогічних працівників 2023/2024 н.р.
НАШІ КОНТАКТИ
тел(05747)5–31–44
факс (05747)5–31–69
E-MAIL:
 pr.zmiivenerg@ptukh.org.ua
НАША АДРЕСА :
індекс 63460
Харківська область
Зміївський район
смт. Слобожанське
вул. Спортивна 15-Б
Рыболовные катушки http://nachodki.ru/shop/okhota-turizm-rybalka/katushki.html на сайте nachodki.ru

КУХАР 

кухар 4–го розряду 

 

 

 

Знає:

  • види, властивості, ознаки доброякісності, кулінарне призначення, особливості обробки овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів.

 

  • рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів української кухні; оформлення готових страв; правила підбору посуду та подачі різних груп страв. 

 

 

 

Уміє: 

 

  • готувати страви та кулінарні вироби із застосуванням теплової кулінарної обробки; готувати холодні страви та закуски, соуси; готувати другі страви з м'яса, риби, овочів у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді.
  • готувати гарячі та холодні напої, солодкі страви, прісне, здобне, дріжджове тісто, випікати з нього вироби; подавати готові страви.