^ВГОРУ

  • Лаборант хімічного аналізу
    Лаборант хімічного аналізу
    Детальніше...
  • Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...
  • Кухар
  • Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Детальніше...
  • Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Детальніше...
  • Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...


Головна сторінка
ЗУ "Про освіту" ст.30
Спеціальності
слюсар, електрозварник
муляр, електрозварник
кухар
лаборант хімічного аналізу
електромонтер
електрослюсар
Абітурієнту
Правила прийому
ОГОЛОШЕННЯ 2018
Навчально-виховний процес
"Зорепад"
2014
2015
2016
"Конкурс Агітбригад"
2014
2015
2016
2017
Методична робота ліцею
Олімпіади
ЗНО 2018
Контакти ХРЦОЯО
Перелік ВУЗів Харкова
Інформація учаснику ЗНО 2018
Пробне ЗНО-2018
Про нас
Бібліотека
Наша бібліотека
В світі моїх захоплень
НОВИНИ З БІБЛІОТЕКИ
Про запобігання корупції
Звіт директора
2016/2017 н.р.
Виховна робота
Самоврядування
Національно-патріотичне виховання
Освітній проект «Виховний простір Харківщини»
Державні закупівлі
Державні закупівлі 2016
Державні закупівлі 2017
Оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!»
План заходів 2018 "Я маю право"
100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського
Наказ по ліцею
Батькам
Поради психолога
НАШІ КОНТАКТИ
тел(05747)5–31–44
факс (05747)5–31–69
E-MAIL:
 pr.zmiivenerg@ptukh.org.ua
НАША АДРЕСА :
індекс 63460
Харківська область
Зміївський район
смт. Слобожанське
вул. Спортивна 15-Б
Рыболовные катушки http://nachodki.ru/shop/okhota-turizm-rybalka/katushki.html на сайте nachodki.ru

КУХАР 

кухар 4–го розряду 

 

 

 

Знає:

  • види, властивості, ознаки доброякісності, кулінарне призначення, особливості обробки овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів.

 

  • рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів української кухні; оформлення готових страв; правила підбору посуду та подачі різних груп страв. 

 

 

 

Уміє: 

 

  • готувати страви та кулінарні вироби із застосуванням теплової кулінарної обробки; готувати холодні страви та закуски, соуси; готувати другі страви з м'яса, риби, овочів у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді.
  • готувати гарячі та холодні напої, солодкі страви, прісне, здобне, дріжджове тісто, випікати з нього вироби; подавати готові страви.