^ВГОРУ

  • Лаборант хімічного аналізу
    Лаборант хімічного аналізу
    Детальніше...
  • Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Муляр, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...
  • Кухар
  • Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування
    Детальніше...
  • Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Електрослюсар з ремонту і обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій
    Детальніше...
  • Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, Електрозварник ручного зварювання
    Детальніше...


НАШІ КОНТАКТИ
тел(05747)5–31–44
факс (05747)5–31–69
E-MAIL:
 pr.zmiivenerg@ptukh.org.ua
НАША АДРЕСА :
індекс 63460
Харківська область
Зміївський район
смт. Слобожанське
вул. Спортивна 15-Б
Рыболовные катушки http://nachodki.ru/shop/okhota-turizm-rybalka/katushki.html на сайте nachodki.ru

КУХАР 

кухар 4–го розряду 

 

 

 

Знає:

  • види, властивості, ознаки доброякісності, кулінарне призначення, особливості обробки овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів.

 

  • рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів української кухні; оформлення готових страв; правила підбору посуду та подачі різних груп страв. 

 

 

 

Уміє: 

 

  • готувати страви та кулінарні вироби із застосуванням теплової кулінарної обробки; готувати холодні страви та закуски, соуси; готувати другі страви з м'яса, риби, овочів у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді.
  • готувати гарячі та холодні напої, солодкі страви, прісне, здобне, дріжджове тісто, випікати з нього вироби; подавати готові страви.